I brist på andra nyheter

Skatteverket är för roliga. Trodde de att det INTE skulle bli överbelastat för de som deklarerade på internet. Och trodde de att antalet som e-deklarerar skulle MINSKA? Eller?! Jag förstår inte nyheten i det här. Alla vill deklarera i sista stund. De gamla som är rädda för ny teknik dör och nya unga människor som hyllar tekniken börjar deklarera, därför fler som e-deklarerar. Konstigt vore det väl annars? Det vore en nyhet att rapportera ifall det INTE blivit överbelastat och ifall antalet e-deklarationer MINSKAT. Allt är som det ska.

Jag har för första gången i mitt liv sms-deklarerat. Det var väldigt odramatiskt. Tror inte ens jag nämnde det på bloggen när jag deklarerade förra veckan. Tidigare har jag använt mig av internet. Med sms kan man ju inte redovisa avdrag, lägenhetsförsäljning och annat smått och gott.

Undrar om DN återanvänder denna artikeln nästa år igen.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *