Marathon

Det har pratats en hel del om marathon på det senaste. Anna, Nicke mfl ska springa Stockholm marathon 2010. De pratar om livsmål. De flesta vi har pratat marathon är också sugna på att springa. Mitt livsmål är inte att springa marathon. Jag vill skriva en bok. Nästan lika va?! Fast nu pratar vi ju marathon så nu ska ni få höra på fröken Lönnergårds marathon inatt. Star Wars marathon.

Jepp drygt 13 timmar av försöka hålla mig vaken. Rätt stolt över att jag klarade de tre första filmerna utan en enda gnutta sömn. Kan dock inte ta åt mig hela äran för det själv, eftersom Mats och Stephan petade på mig så fort ögonen blinkade i slow motion.

Jag missade tyvärr mycket av de tre sista filmerna som egentligen är de tre första och de jag faktiskt såg fram emot att se. Men, men det får bli nån annan gång. Trötta som få tog Nicklas, Stephan och jag oss hem vid nio på morgonen. Det bör ju tilläggas att det var söndag och det festades litta i lördags. Då kan man ju undra varför just denna natt? och varför just en natt? På vägen hem diskuterades i alla fall nya filmer till nästa marathon. Har jag nämnt att jag inte sett Gudfadernfilmerna?!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *