Jag och min träningsvärk

Onsdagen firades och avslutades med ett nattabad i älven. Gårdagen började slött, lite pizza och sen sov jag bort hela eftermiddagen. Men Anna ringde och fick fart på mig. Vi hämtade upp Nicke och gick till teatern och myste i solen, innan beslutet togs att vi skulle träna. Så hem och byta om, sen styrde vi mot SATS. Trooo att jag har träningsvärk idag?! Inte riktigt van vid att gymma. Men gött är det i alla fall. Vaknade tyvärr också med ont i halsen, men det hoppas jag bli av med snart, för idag är det ju fredag. Om jag inte minns fel så är det singstar som gäller framåt kvällen. Tveksamt med utgång för min del dock. Men så sa jag även i onsdags och hamnade på Red Room. The Hills maraton hela veckan på mtv, gör det klurigt för mig att göra något vettigt. Ska försöka ta mig iväg och handla hem lite mat, skåpen ekar här hemma just nu. Jag och min träningsvärk ska på tur, cykeltur till mataffärn.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *