Lite som tomten

När jag var liten var jag rädd för tomten. Jag vågade inte riktigt ge honom en kram eller knappt gå fram till han. Paketet han kom med ville jag däremot mer än gärna ha. Tomten var höjdpunkten på julafton. När tomten kom då fick man alla julklappar. När julklapparna väl var öppnade, var lyckoruset så kraftigt att man somnade. Det är hårt att vara liten och få presenter.

Idag, alldeles snart kommer den första mäklaren hem till mig för att värdera lägenheten. Det är lite nervöst. Jag vill att han ska komma, men samtidigt är det skrämmande att han ska bedöma min lägenhet. Mäklaren är som tomten när jag var liten. Jag vill att han ska komma, men är ändå lite rädd.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *