Jag blir arg på riktigt

Mona Sahlin lovar att vi som vill arbeta, tjäna våra egna pengar och vara självständiga ska bli rånade på pengar från staten. Jag vill arbeta mycket för att tjäna bra pengar, kunna resa, köpa vad jag vill, leva som jag vill, men även spara till min egen pension. Spara för att slippa förlita mig på ett system som på många sätt är helt absurt, som Mona Sahlin vill göra ännu sjukare. Det är Disney´s Robin Hood hon bör använda som referens. Ta från de rika och ge till de fattiga. Nu råkar det vara så att de rika, oftast, har arbetat hårt för sina pengar och därför förtjänar de att få göra vad de vill med pengarna. Mona Sahlin vill att staten ska agera tjuvar och ta pengar från de som arbetat hårt för de. Pengarna vill hon ge till de som inte vill/orkar arbeta.

Många går hemma ofrivilligt, det vet jag om. De flesta som går hemma anstränger sig inte så himla mycket för att skaffa sig ett jobb. Många som går långtidssjukskrivna från ett jobb kan arbeta deltid på ett annat jobb. Som människa borde det kännas bättre, ge ett syfte med att leva, få personen att känna sig duglig. Jag har varit både arbetslös och sjukskriven och man känner sig rätt värdelös. Vill göra allt för att få möjligheten att arbeta. Så tro inte jag pratar om saker jag inte vet något om. Sen finns det många som inte strävar efter att skapa sig en karriär, utan är nöjda med att sitta i kassan på Ica, det respekterar jag. Jag förstår det inte riktigt, men respekterar deras livsval.

Att Mona Sahlin lovar att ta mer pengar av mig gör mig arg. Mona Sahlin raggar på sjuka, gamla, arbetslösa och andra svaga grupper. Svaga grupper hon inte tror har egen kunskap, vilja eller mod. Hon tror att de, helt handlingsförlamade och utan förmågan att använda sitt eget huvud, vill sitta sysslolösa och känna sig värdelösa. Hon vill få de att känna sig mer värdelösa genom att va puttenuttig och ge dom lite mer pengar som tröst. Pengar som andra människor arbetar hårt för. Hon nedvärderar de grupper av människor som garanterat redan nedvärderar sig själva. Tyvärr är det ingen som förstår det, de ser 300kr mer i månaden.

Läs mer om Monas löfte HÄR

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Jag blir arg på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *