Jag yogar vidare

IMG_5802

Jag har inte slutat yoga bara för att retreaten är slut. Nädå, jag har yogat hemma nästan varje dag. Lugnt pga förkylning, men nu är jag redo för mer. Igår var jag på min första klass på Yoga Kendra och nu ska jag snart rusa iväg på nästa. För mig är det viktigt att jag och yogastudion passar ihop. Att lärarna inte bara är bra, olika typer av yoga, bra tider som passar mig, men att stämningen är rätt. Yoga är ju så himla mycket mer än bara rörelser med kroppen. Det är en inre resa, som för mig, kräver rätt omgivningar. En studio i Malmö kan aldrig ersätta stranden och djungeln i Santa Teresa, men den kanske kan komma så nära det bara går till den magi jag upplevde där. De flesta studios har prova-på-kort i stil med yoga så mycket du vill i två veckor för några hundralappar, så nu testar jag mig fram tills jag klickar med en studio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *