Att komma hem

Bild 2016-02-07 kl. 16.35 #3 (1)

Hej från datorns kamera!

Jag har inte vant mig vid hemkommandet ännu. Trots att det var nästan en vecka sedan jag kom hem. Trodde jag skulle på ett smart sätt ställa om tiden, men första natten hemma sov jag 16 (!!!) timmar. Så när jag vaknade vid 13-tiden insåg jag snabbt att jag fortfarande var på Costa Rica-tid. Och ännu har jag inte lyckats stiga upp när klockan ringer tidigt om morgonen i tafatta försök att komma rätt. Men imorgon är det måndag och då satsar jag hårt på att komma upp tidigt. Svenskt tidigt alltså.

Så har vi det här med kylan. Jag trodde att jag längtade lite efter att frysa, men oj! så fel jag hade. Jag fryser mer än vanligt och sitter mest med tre lager kläder, luvan upp över huvudet och helst en sjal svept runt halsen på min tjocka ryamatta, med ryggen mot det varma elementet och häller i mig te. Utomhus tar jag på min tjockaste jacka (den jackan jag inte kunde använda förra vintern pga för varm) och huttrar mig fram. Helt hemskt är det egentligen inte. Jag gillar ju väder. Jag var bara inte riktigt redo för Sverige ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *