Jag kommer hem

Idag har jag bokat mina biljetter hem. Alldeles för tidigt den 22 december lämnar jag Karlstad för min skånska jul. Känslan av att ha bokat biljetterna går inte att beskriva. Det är lycka, saknad, värme, längtan, allt i en salig röra. Jag vet ju om att jag ska ner, det har jag vetat länge, men just i det ögonblicket då jag bokar biljetten blir det verklighet på ett annat sätt. Att åka tåg i julruschen tillsammans med packning och julklappar är inget jag ser fram emot, men det är det helt klart värt med tanke på destinationen. Det bästa är att mamma antagligen är ledig den 23:e så det kommer hinnas med massor av mys. För det är det jag ska göra när jag är hemma, mysa, njuta och framför allt ta det lugnt och vila. Två veckor kvar! Två veckor fyllda av jobb och skola dock. Vilket är precis det jag ska göra nu, jobba.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Jag kommer hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *