Ger upp

Har suttit framför datorn och pluggat och jobbat nu i nästan 12 timmar. Ett par vilopauser på soffan när magontet blev för mycket fick det bli, men annars ihärdigt arbetande, skrivande, pusslande, mailande… Nu är jag helt slut, texterna jag skriver ser likadana ut som den förra, ordförrådet minskar i takt med att hjärnan stänger av. Sängen ser mer och mer lockande ut och kommer inom kort få sällskap av mig.

Först en utvärdering av min nya arbetshörna. Jag har jobbat på bra här idag, bra fokus trots tv:n inom synhåll. Inte behövt rulla runt hörnan en enda gång. Jag har redan belamrat bordet med alldeles för mycket grejer, men det visste ni nog innan mig att jag skulle göra. Placeringen är på alla sätt och vis bra men mina fönster är inte de modernaste att finna, den bruna färgen avslöjar årtiondet de installerades. Det drar kallt här. Min näsa är likt en istapp genomfrusen och blå. Kaffe, te och vetekudde har på bästa sätt samarbetat med kläderna för att hålla mig varm hela dagen lång. Att mörkret faller tidigt stör inte mig, jag har tända ljus på bordet både mysigt, värmande och ljusgivande.

Idag försov jag mig till min tvättid som började klockan tio, så jag testar klockan sju imorgon. Det är väl rimligt av mig att boka tvättid sju på morgonen, jag som är urusel på att stiga upp i tid. Har förberett tvättpåsen, ska lägga mjukisarna precis vid sängen och ställa klockan tidigare än tidigast. Önska mig lycka till!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *