Jag är kär

Jag är totalt störtförälskad i en man. Visst han är lite äldre, men vad gör det? Han är läkare och han finns inte på riktigt. Han är huvudpersonen en tv-serie. Självklart pratar jag om Dr Gregory House. Han är arrogant, kan nästan kalla han för ett riktigt svin, provocerar, gör en frustrerad men framförallt så är han fantastiskt duktigt på det han gör. Han är en komplicerad skitstövelnörd, precis en sån alla tjejer trånar efter. Fråga mig inte varför vi tjejer vill ha idioter, men så är det. Jag kom på mig själv att nästan vara lite avis på hans ex när hon fick en kyss av House. Jag vet, det har gått för långt. Visserligen så drömmer jag om riktiga killar, men så fort jag slår på ett avsnitt House tar min förälskelse till denna fiktiva karaktär över. Jag har bara sett 1,5 säsong. Det finns sex säsonger. House får bli min sommarflört. Om det inte dyker upp en riktig kille, de får de samsas om min uppmärksamhet.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *