Inte som planerat

Idag hade jag räknat med att vara öm. I rygg, nacke och andra lämpliga kroppsdelar efter behandlingen igår. Det jag inte hade räknat med var smärta, frossa, fläckar för synen, yrsel, fruktansvärd huvudvärk och illamående. Och inte blir det bättre av Ipren eller Panodil och starkare tabletter vågar jag inte ta på jobb, i eftermiddag behöver jag både hjärna och humör. Så idag härdar jag ut. Räknar timmarna till hemgång och funderar på belöning, en klänning kan kanske trösta (en billig sådan såklart, typ 200 spänn). Om ni har en stund över får ni gärna skänka mig en tycka-synd-om-tanke, men bara om ni vill. Jag vill mest sova, bli bedövad eller kanske gråta lite.

En reaktion till “Inte som planerat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *