Inte riktigt kry

Idag skulle jag varit på föreläsning i skolan, men så blev det inte. När klockan ringde krampade magen i takt med larmet, ungefär. Eftersom det inte verkade vilja ge sig så stannade jag hemma. Tänkte plugga och jobba, för trots ond mage var humöret på topp. Inspirationen var dock på bott. Drog upp till stan en sväng för att hitta inspiration. Kom på mig själv att gå lätt framåtböjd med en hand över magen och ansiktet halvt förvridet i grimaser. Inte ens lusten att leta kläder fanns, så jag åkte hem. Vilade, eller rättare sagt sov. Masade mig ner till Konsum, för någon mat måste jag ju få i mig. Trodde jag skulle svimma och spy och dö, men jag överlevde och stapplade hem. Funderade länge och väl på akuten, för så som jag mått idag har jag inte mått på evigheter. Stannade hemma istället. Får vila mig i form, för imorgon ska jag jobba. Så nu ska jag försöka somna. Inte så skojjigt inlägg, men sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *