Var är orden?

Satte mig ner för att skriva en text till er. En text med mening, innehåll och djup. Inte en text om dansande kossor, förkylningar eller träning. En riktig text. Som berör, får läsaren att tänka efter och liksom lämnar ett litet spår hos läsaren inför framtiden. Det gick… sådär.

När skrev jag sist en text som berörde? När arbetade jag på min bok sist? Vad hände med mina ord? Numer skriver jag rapporter, businessmail och jobbannonser. Nu är det dags att finna orden. Höstkvällar och skrivarstuga. Kanske några recensioner, krönikor och något kapitel på boken. Nu jäklar ska skrivarglöden tillbaka!

Vad vill ni att jag ska skriva om? Livshistoria? Fiktivt? Krönikeformat?

2 reaktioner till “Var är orden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *