Uppskickad på vinden

Sitter på ovanvåningen i Falsterbo och tittar på takbjälkar. Mamma skickade upp både mig och sin man för hon har fyllt köket med politiska styrelsemedlemmar. De diskuterar viktiga saker, får man hoppas i alla fall. Så här sitter jag och smyger.

Annars händer inte så mycket, saknar mitt hem extra mycket nu när jag inte har någon bokad sovplats de närmsta tio dagarna. Förutom på onsdag då är natten bokad. Annars har jag ju skilda föräldrar och får växelvis utnyttja deras gästvänlighet.

Nu fasar jag mest för morgondagens tidiga pendling. Har glömt mina hörlurar någonstans och en timmes bussresa klockan sex på morgonen har krav på ljud som inte tillhör medpassagerare. Jag kommer belöna mig själv med en stor kaffe vid resans slut. Och kanske en frukostsmoothie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *