Trasig i håret

Exakt såhär frustrerad är jag över mitt hår. Det är för långt och det är trasigt. Var gång jag borstar det bryts hårstråna av och golvet fylls av centimeterkorta hårstrån. De bryts! Sist jag var hos mamma stod jag och borstade mitt hår och berättade om hårsamlingen på golvet efter en borstning, då tyckte hon att jag skulle gå ut och borsta håret. Typ som en hund. Jag har vid ett flertal tillfällen funderat på att hämta kökssaxen och klippa det själv. Vetskapen att resultatet troligtvis blir väldigt snett har stoppat mig. Plånboken stoppar mig från att besöka en frisör. Kanske ska starta en hjälp-sophias-hår-fond eller hoppas på att någon som klipper hår ganska rakt är på bra humör och vill klippa mig mot en kram.

2 reaktioner till “Trasig i håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *