Som ett vakuum

Kollar schemat. Bra, börjar tolv imorgon. Kollar mailen. 13 nya mail. Hjärtat dunkar, huvudet orkar inte. 11 från facebook. Bra, radera, de sista två var reklam och raderas. När började jag jobbet imorgon? Kollar igen, tolv. Bra. Ställer väckarklockan. Kollar nästa mail. Tre nya. Fan, tre jag måste läsa. Lika bra att få det gjort. Var det elva eller tolv jag började imorgon? Jäkla guldfiskminne. Varför ligger jag ensam i sängen? Hade du varit här hade jag inte kollat mailen en fredag vid midnatt. Struntar i den tredje mailen. Kollar den imorgon innan jobb. Det var tolv jag började va? Borde sova, borde jobba, borde skriva. Jag ska kanske börja träna, bli av med det extra dallriga jag ogillar så mycket. Eller banta av det? Kanske söka ett jobb? Nu får jag nog sova. Ska ju jobba imorgon. Tolv om jag inte minns fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *