Nyårslöfte?

Jag vet inte om det här med nyårslöften är min grej eller om det bara är ett kommersiellt trick. Jag tar i alla fall tillfället i akt att sätta upp några mål för mitt kommande år att sträva efter. Ett par saker att ha uppskrivna och titta på när jag kanske blir lite förvirrad och behöver motivation. Målen gäller både karriär, privat och ytligheter. Jag delar med mig av några till er, men de flesta håller jag för mig själv.

– Jag ska bli mer ekonomisk. Inte snål, inte sluta unna mig MEN att äta lunch ute fem gånger i veckan kan bytas ut mot matlådor och de flesta spontanköp behöver nog lite mer eftertanke.

– Jag ska resa mer. Pengarna som blir över när jag är mer ekonomisk ska läggas på resor.

– Springa Malmömilen och Midnattsloppet.

– Ta bättre hand om mig själv. Äta bra, ta hand om min hud och träna mer (vilket säger sig själv i punkten ovan)

Egentligen inte så stora förändringar, bara finjusteringar. Brukar ni avge nyårslöften?

2 reaktioner till “Nyårslöfte?

  1. Om du håller de flesta för dig själv så har du ganska många nyårs löften ;) jag har bara lovat mig själv att vara snäll mot mig själv och andra! Men det är aldrig fel att sikta högt. Lycka till, Kram

  2. Lycka till. Jag avger aldrig några nyårslöften för de jag vill ge vet jag att jag aldrig kan hålla :-D Det bästa man kan göra är att försöka bli en bättre människa och det kan man ju göra hela året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *