Något nytt, kanske flytt

Jag är en sån person som behöver förändringar i mitt liv annars blir jag liksom rastlös på livet. Min blivande kille/sambo/familj får nog vänja sig vid att jag plötsligt bestämt mig för att en ny bostad är både viktigt och bråttom, eller så är det hårfärg och frisyr som ska förnyas eller soffkuddar eller varför inte testa en ny stad ett tag. Som tur är tröttnar jag inte på människor utan snarare tvärtom.

Nu är det dags igen. Antingen renoverar jag köket eller så köper jag ny lägenhet. Så jag ritar kök i 3D på IKEAs hemsida och spenderar timmar på Hemnet i jakt på perfekta lägenheten med perfekta läget (i perfekt prisklass…). Problemet är att jag inte har några miljoner på banken eller fast jobb. Mitt nya är tyvärr bara ett kortare vikariat, det är dock det roligaste jag någonsin jobbat med så det är värt osäkerheten trots att ingen bank i världen skulle ge mig ett lånelöfte fastän jag alltid betalar amortering, ränta och månadsavgift i tid.

Hur som helst så får jag drömma fritt. Föreställa mig de nya köksskåpen när jag står och diskar och möblera lägenheterna med mina möbler i huvudet. Tills dess får jag förändra det jag kan, rensa i förråd och glömda lådor, ändra frukostrutiner och drömma vidare. Men först ska jag ladda kamerabatteriet så ni får se lite nytt i bildväg och köpa en anteckningsbok att skriva fint formulerade meningar i innan de rymmer från huvudet för alltid som jag alltid kan använda till något fint i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *