Mot nästsista jobbdagen på ett tag

Imorgon är min sista dag innan semestern. Nu när jag vet att den är nära är jag tröttare än vanligt och tiden kryper fram i slow motion. Okej, tröttheten kan bero på att vi var ute med jobb igår och såg fotboll. Det var himla trevligt, men jag kom i säng ungefär två timmar senare än normalt. Det kommer således bli ytterligare en lång och trött dag, men vad tusan gör det när jag kan sova i två veckor sen?!

Drömde natten till igår att jag glömde löken i löksillen. Och mina gäster fick ingen fördrink, för den glömde jag också. Lite arrangera-midsommar-nerver kanske?! Sillen ska läggas in idag och imorgon blir det storshopping på Ica och Systembolaget, sen är jag redo för midsommarafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *