Med lila ögonskugga

I onsdags efter jobb kom mamma och en tjej som heter Maria hem till mig. Maria kom från Mary Kay och skulle berätta för oss om smink samtidigt som vi testade deras produkter. Det var lärorikt och jag fick bland annat med mig en ögonskugga. När Maria ringde mig i söndags sa hon att jag var proffs och borde börja jobba för dem. Jag kommer nog inte jobba för dem, men ögonskuggan testades redan i lördags och den var grym att jobba med!

Poängen med kvällen var att jag fick hänga med mamma. Färdigsminkade och snygga gick vi till Tröls och åt supergoda hamburgare. En riktig mamma-dotter-kväll. Nu funderar jag på nästa aktivitet. Jag tänker julmarknad. Mysigt va?! Har redan tjatat hål i mammas huvud om julen, så vad passar bättre än en julmarknad. Lite glögg, pepparkakor, tomtar och massor med mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *