Jag märker visst skillnad

Var på apoteket häromdagen för att köpa försvarets hudsalva. Min trogna vapendragare sedan flera år tillbaks. Men de hade inte försvarets längre. Killen bakom disken sa att detta var deras egna och det var i stort sätt ingen skillnad. Han garanterade att jag inte skulle märka någon skillnad. Den ser ju likadan ut förutom etiketten, så jag testade. Han hade fel. Jag märker visst skillnad. Den känns lite vattnigare på läpparna och doftar inte lika mycket vanilj. Den är ju inte sämre, men den är inte samma.

En reaktion till “Jag märker visst skillnad

  1. Jag har för vana att slumpa fram en blogg efter att jag själv skrivit ett inlägg, ev lämnar jag då även en kommentar.
    Försvarets hudsalva lär ha innehållit någon form av djurtalg, förmodligen från får. Men säker på det är jag inte.
    Den skillnaden är i så fall en bra skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *