Jag lever och frodas

Lusten för bloggen är det sisådär med, istället gör jag annat. Som jobbar, åker på bröllopsweekends på Tjörn, dricker vin om tisdagar, ser OS och försöker nyttja sommarens sista dagar. Eller, jag är rätt nöjd med höstvindarna som dragit in, är ju en sucker för årstidsförändringar. Har insett hur rörigt livet är, hur snabbt tiden går och hur mycket lust och humör avgör ens tillfälliga intressen. Jag har tappat något och vunnit annat, men ska ge mig ut på jakt efter tappade ting. Kryptiskt som sig bör. På återseende när lusten slår till eller från igen!

En reaktion till “Jag lever och frodas

  1. Jag och Thor blir lite ledsna om vi inte kan följa dig! Vi älskar ju dig och din blogg!!! :-D Mest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *