Jag får ångest av min gamla dator

Lämnade ifrån mig datorn idag. När jag kom hem plockade jag fram min gamla dator för att läsa lite bloggar, kolla mail, läsa nyheter och annat smått och gott. Efter två minuter sätter fläkten igång, den låter högre än flygplansmotorerna idag. Då får jag lite ångest och stänger av datorn igen. Den känns så ömtålig och gammal. Jag vill bara låta den vila. Ett program i taget har jag öppet, men den verkar tycka det är jobbigt nog. Imorgon beger jag mig på datorjakt. MacBook Air eller MacBook Pro igen? För min stackars gamla vita hingst får nog gå i pension nu och endast användas i nödsituationer. Jag kommer läsa mycket böcker ett par dagar framöver…

Min absolut bästa pappa hämtade mig på flyget idag. Fick åka hela vägen hem. Slapp flygbussen och promenaden från busshållplatsen. Nu har jag ätit soppa och ska dricka te och dega i soffan resten av kvällen. Datorn ska få vila, bloggar får jag läsa nån annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *