Jag är arg på min cykel

På väg till jobb upptäckte jag att det var megalite luft i däcken. Eller, jag upptäckte det för över en vecka sedan, men först idag började jag skämmas lite. Beslutade mig att efter jobbet leta rätt på luft. Och jag hittade luft, men den vägrade stanna i däcket. Ventilen höll inte tätt. Det förklarar varför jag alltid behöver pumpa däcken. Så jag lämnade cykelpumpen med MINDRE luft i däcket än vad det var från början och promenerade hem istället. Argt stirrade jag på cykeln när jag parkerade den på gården och nu tänker jag inte prata med den förrän den vill behålla luft i däcket. Nån cykelservice, nytt däck eller annat typ av uppmärksamhet blir det inte tal om när cykeln beter sig så dåligt. Hädanefter går jag, eller tar bussen. Jäkla skitcykel!

En reaktion till “Jag är arg på min cykel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *