Gammal och avundsjuk

Kom nyss hem från min lill-kusins student. Hon var så fin! Lika lång och snygg som en fotomodell. Och gården festen hölls på hade utsikt som tagen från ett vykort och massor av hästar såklart. Ja, kanske jag är lite avundsjuk, bitter och gammal. Om det inte vore för morgondagens arbetsdag hade jag druckit mer vin, trott att jag var 20 igen och stannar många timmar till. Men ska jag vara ärlig är jag väldans trött och min säng så sjukt skön just nu. Så egentligen har jag det rätt bra.

En reaktion till “Gammal och avundsjuk

  1. Ja, visst längtar man just nu när alla studenter håller på och har kul :-D men sedan kom man underfund med att man inte fick jobb och det var jobbigt :-( men det löste sig ju sedan ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *