Det stavas hypokondri

Idag har jag trott jag varit sjuk, fast att jag mått bra. Låt mig förklara; Jag har varit varm, mitt normaltillstånd är att frysa. Jag har nyst tre gånger och behövt snyta mig säkert fyra. Jag är fruktansvärt trött, har magkatarr och deppar efter agerat verbal slagpåse i helgen (den fruktansvärda tröttheten börjar bli normaltillstånd, magen påverkar inte mycket mer än matlusten och det är mest dumt av mig att ta åt mig av de hårda orden, jag vet bättre än så). Dessutom har jag lite ont i halsen, men bara väldigt lite, knappt märkbart faktiskt. Annars mår jag bra. Så egentligen är jag frisk, blir bara så misstänksam av att jag inte fryser och dessutom nyser.

Och jag får bo hemma en vecka till. Det känns bra att landa här lite, för sedan har jag fyra veckors boende fixat och då återstår endast de sista två. Planering gör mig lugn även om planen inte följs när det väl är dags. Tydligen så är inte stambytet en vecka sent. Det är alldeles prick i tid enligt det nya tidsschemat ingen av oss boende fått ta del av. Fantastiskt att kommunicera med byggkillar, verkar som att de tror att deras arbete inte påverkar de som bor i lägenheterna. Nu ska jag googla badrumslampor och somna tidigt. Svårt att få till tio timmars sömn på vardagar så jag är glad om jag får sju eller åtta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *