Borde det inte vara snor?

Jag vill inte gnälla (även om jag tycker fruktansvärt synd om mig själv nu och planerar tröstäta marängswiss på fredag), däremot kanske ni kan svara på min undran. Jag har haft ökande tryck och smärta i huvudet sedan ett par dagar tillbaka. Med huvud menar jag ögonbryn/ögon/näs området och med det menar jag säkert bihålorna. Dagen idag har varit en kamp. Det har gjort så ont att det varit jobbigt att läsa, titta, tänka och till och med bjuda på ett leende. Ett par minuter såg jag till och med allt i ett lila skimmer och ofta har jag fått kämpa för att finna fokus. MEN det jag undrar över är att om det skulle vara bihåleinflammation skulle det då inte finnas massa snor?! Borde jag inte känna mig febrig och förkyld, eller är trycket de enda symptomen?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *