Bästa med onsdagar hos mamma

20120704-104416.jpg

Svensk Damtidning kommer med posten. Den läses med fördel i solen i trädgården. Så kom ett vykort från Sarajevo adresserat till mig från husägarna. Himla fint att få vykort, men så få som skickar det nuförtiden.

Så har jag spenderat morgonen med att städa för att städaren kommer nu snart. Märkligt det där att städa innan städarn. Men så har mamma lärt mig när jag var yngre och mina grejer kan ju vara i hyfsad ordning när han kommer. Och jag ska placera mig (välinsmord med spf 30) i solen med tidningar och min bok. Semesterlivet är rätt bra faktiskt.

3 reaktioner till “Bästa med onsdagar hos mamma

  1. Låter gudomligt. Vi har inte hunnit äta lunch och sova middag än. Men får vi tid över i eftermiddag så hör vi av oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *