Att göra något för sig själv

20121003-213437.jpg

Idag skulle jag egentligen som de flesta andra onsdagar träffa lite folk, äta och dricka ett glas eller två. Men ibland måste man lyssna på sin kropp. På senaste har jag varit helt utmattad av trötthet, hostan har hängt med i tre veckor och det ömma bröstet i fyra. Idag spetsade jag öronen och minskade kraven på mig själv. Så efter ett par timmar i stan med mamma åkte jag hem. Städade lite och placerade mig i sängen med det senaste avsnittet av Grey’s Anatomy på datorn och en kopp te i handen. Nu väntar det senaste avsnittet av New Girl och sedan tänker jag somna ungefär prick klockan tio. Precis en sådan kväll jag behövde och ser fram emot en likadan imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *