Att-ändra-listan

Idag har jag skrivit en lista. Eller snarare påbörjat en lista. En saker-att-ändra-i-livet lista. Jag har listat saker, stora som små, som jag är lite missnöjd med i mitt liv och som jag ska ändra på. För inte vill man gå runt och vara lite lite missnöjd med saker hela tiden. På listan står bland annat att jag är missnöjd med min oorganiserade garderob – således är det dags för en garderobsrensning. På listan står även att jag är missnöjd med att jag skriver för lite. Nu spenderar jag ju varje dag på jobb med att skriva, men då skriver jag liksom lite på fel saker. Ja de är ju självklart rätt för jobb men fel för det jag helst vill skriva. Så nu skriver jag här, om min lista. Det är visserligen också lite fel, men en start i alla fall. På min nya lista finns allt från stort till smått, livsviktigt till roligt. Allt för att mitt liv ska se ut lite mer som jag vill. Man kan ju ändra på allt bara man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *