Gallsten

Idag fick jag resultatet från mitt ultraljud jag gjorde förra veckan. Gallsten. Inte så kul, nu verkar det bli konsultation med kirurgen nästa. Lite läskigt faktiskt. Googlade givetvis gallsten nyss så nu är jag uppdaterad. Ett tillstånd vanligast hos kvinnor 40+. Min kropp är tydligen lite äldre än mitt huvud. Men enligt internet så matchar mina symptom gallsten och just det, det såg ju läkaren på ultraljudet också. Men det vore ju skönt om jag fick veta att det verkligen är detta som orsakar mina magsmärtor, illamående osv.

Förresten! Vilket jävla system. Jag fick ett brev! inte ens ett telefonsamtal för att berätta om gallstenen. Vet inte om det läkaren eller landstinget jag ska skylla på. Antagligen läkaren, min förra läkare ringde alltid, attan att han gick i pension.

Nu är jag lite febrig och ynklig, var hos läkaren för öronont idag, men fick reda på att det var en körtel i halsen som svullnat på grund av förkylning som typ trycker på både hals och öra. Kul, kul. Gick tidigt från radion för febern. Imorgon måste jag dit och klippa ihop två reportage, sen direkt till tåget som bär av mot Stockholm och två arbetsdagar där innan jag återkommer till Karlstad.

Det är alltså en trött, sjuk, grinig och sönderarbetad Sophia som kommer jobba sönder sig själv lite till. Tur att jag har arbetslösheten i januari att se fram emot. Dags att sova nu kanske?! Uppdaterar lite om helgen som gick imorgon. Min Jessica var här och det ska det är klart värt att nämna flera gånger om!! Nu: natt.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *