Fuck you

Sista dagen på ön. Idag har Sanna, Agnes och jag spenderat förmiddagen på Tofta. Visste ni att det var den stranden Sunes sommar spelades in på? I alla fall så sov jag på stranden, brände jumskarna och läste om Garp och hans värld. Lärde mig även att bussarna på Gotland går precis som de vill, nästan i alla fall. Vi stadsbor var väldigt förvirrade när bussen var 15 minuter sen, tur en ung gotlänning berättade att de körde lite som de ville, men att bussen skulle komma såsmåningom. En shoppingtur på stan resulterade i en ny ring. Den som jag så fiffigt räcker fuck you med. Mitt fuck you betyder att jag orkar inte ge er någon vettig text, jag dricker vin och ska dra på mig kläder och smink för en sista kväll på Gotland. Imorgon eller så kommer nog en bättre bloggning, eller inte för jag lär vara dundertrött, men ändå… Det blev ett långt inlägg för ett fuck you.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *