Förtjugosjusande

Allt var ju inte misär och elände igår. Det var trots allt en sjukt rolig fest först. Jag hade bakat tårtor, som i stress blev rätt fula. Men de påstods vara goda i alla fall. Jag förstår inte riktigt mig på tårtor, men de smakade inte illa i min mun.


Så kom det jättemånga fina människor hem till mig. Av någon anledning tog jag bild på deras skor och inte på deras ansikten. Det var synd, de är fina både på utsidan och på insidan. Jag fick massor med fina presenter och många flaskor med gott innehåll. Jag behöver inte besöka systemet på en månad. Sen gick några hem, några över gatan för att dricka vin och vi andra partypeople gick till Harrys och dansade. Sen kom jag inte in, men det vet ni redan.

Idag när jag städade hittade jag fjorton kronor i min säng. Jackpott! Fy bubblans vad nöjd jag är över det. Hittade också en halväten Plopp och ett par vantar, men de ska återlämnas.

Och nu är jag 27. Rätt sliten förstadag på det nya åldersåret. Antar att det är såhär att vara gammal, men det är okej. Och nu ska jag sova i min egna säng, det har jag längtat efter sen inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *