En färgad dag

Idag är det torsdag fast söndag. Sverige är ledigt idag. Många tar långhelg och hälsar på sina vänner och familj. Vissa passar på att fixa i hemmet. Det vill säga renovera. Det gör mina grannar, de bankar och borrar och fixar och har sig. Ljuden som kommer därifrån avslöjar deras flitigt arbetande. Jag passar på att jobba lite, pappersarbete, lite tvätt och städ, söker lite jobb och pluggar lite. Lägg märke till att jag gör allt lite. Det är trots allt röd dag, då görs allt lite. Jag har glömt att hämta min skor som varit på omklackning. Inte för att det gör något, behöver inga pumps idag. Hade tänkt spendera kvällen i en soffa framför en film. Ruskväder kräver soffmys.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *