Att göra eller Att stressa?

Som den äkta listnörd jag blivit har söndagskvällen spenderats med att skriva nästa veckas Att-göra-lista. Eller Att-stressa-lista är kanske mer passande. Listan är längre än de tidigare två veckorna och veckan är kortare. Jag ska ju till Malmö och har faktiskt tänkt att ta min lilla hemvändarhelg som en minisemester (hur det nu ska gå, har diagnostiserat mig själv som arbetsnarkoman…). Jag har till och med förberett lite av veckans aktiviteter. Inte smygstartat, förberett. Det vill säga tagit hem passande dokument och sparat ner till datorn och annat skojjigt.

Anna ska förresten låna ut böcker till mig imorgon. Jag vet, de flesta får saker utköpta från Systembolaget, jag behöver hjälp att få låna böcker på biblioteket på universitetet. Så kan det gå ibland, men jag lovar att jag ska betala skulden så fort jag har ett överflöd av pengar. Ska, så fort böckerna kommit i min närhet, attackera en hemtenta från min c-kurs. Ve och fasa, den delkursen minns jag som intressant men mycket svår och hemsk. Kursen var på engelska, all litteratur på engelska och läraren ställde höga krav. Tur är att jag får skriva tentan på svenska. Har jag tur lär jag mig massor av nya användbara saker.

Nu ska denna dam inta sovläge, det vill säga se CSI från sängen. Grannen spelar dunka dunka (är man tantig måste ju språket matcha) som lite bakgrund till tv-ljudet. Jag tycker det är sövande, men är nog ganska ensam om det. Just ja, sängen. Måste vila inför morgondagens attack av Att-göra-listan. Måste nog skriva med sudda bort tantigheten, har ju tagit världsrekord i tant i helgen…

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Att göra eller Att stressa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *