My back is killing me

Min rygg gör ont varenda rörelse jag gör, varenda andetag jag tar. Jag sitter med vetekudden och fantiserar om starka smärtstillande. Funderar på veckan. Tre dagar med jobb, tre dagar med skola, en lägenhet i extrembehov av storstädning, en recension ska skrivas, jag ska installera min nya skrivare, hålla fest här hemma, fixa några hål i väggen och arbeta med styrelsen. Tror jag fick med allt. Men detta blir bra. Jag lovar. Hälsan ska bara bättras på, eller förträngas. Nu ska jag se Idol (älskar förnedrings-tv) och äta kronärtskocka och plugga. Allt samtidigt!

En reaktion till “My back is killing me

  1. (Skulle kommentera inlägget under, men tror inte de gick -eller har du ca 100 likadana kommentarer från mig… O här får du -kanske- en till…)

    Haha, nu ångrar ju jag att jag inte tog en tur till malmö idag, för DE skulle jag vilja se ;)
    O angående smoothien -JAG VET! Hur bra e inte de?! Synd att dom kostar ungefär en miljon styck, men de e de väl värt? Man slipper skala o fixa en massa… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *