Kanske får jag ett vykort

Nu packar jag ner det sista i min lilla övernattningsväska och åker ner till mamma. Jag tar min stora handväska istället för min lilla övernattningsväska, men det är kanske nästan samma. Tänker spendera det närmsta halva dygnet med att suga in så mycket av min mamma jag bara kan. Mysa, kramas och prata. För imorgon lämnar hon landet för en månads runtresande i Sydamerika. Jag kommer sakna henne så himla mycket.

Hoppas jag får ett vykort, eller kanske ett i veckan. Det hade jag tyckt om. Ska fråga om hon vill skicka vykort till mig. Det är trist att det skickas så få numer. Det är en fin sak att skicka vykort. Tur är att jag kommer ha hennes bil och passa hennes hus, så lite mammados kan jag få ändå. Som den mammiga barnrumpa jag egentligen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *