Klok, full och vältränad

Igår mötte jag upp nio fina vänner på Nya Tröls. Där åt vi stans bästa burgare och spenderade många minutrar med öllistan fylld av ca 250 ölsorter. Mest av allt hade vi trevligt. Jag fick blommor, bok, vin och träningskläder så om vännerna får bestämma ska jag bli klok, full och vältränad. Låter alldeles utmärkt i mina öron.

När halva styrkan dragit sig hemåt gick vi andra vidare. Moriskan skulle testas. Har vi hamnat i en filminspelning?! Musiken hade ursprung i 20-talet till 60-talet, människorna var tidsenligt klädda och dansade hämningslöst till musiken. Ett tremannaband stod på scenen och spelade 40-talsrock och vi gick loss på fuldans. Härmade konstiga dansstilar och skrattade tills kinderna krampade. En av de roligaste kvällar jag haft på länge, tack alla som var med och förgyllde kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *