Jag borde få ett pris eller nåt

Vilken bra kväll igår. Vi såg melodifestivalen, spelade spel och gjorde upp planer. Vad jag tyckte om festivalen berättar jag lite senare. Spelet vi spelade var himla skoj, förutom att jag inte vann en endaste gång. Tre omgångar spelades, varav två gånger var jag nära vinst. Jag presterade bra! Borde verkligen få ett pris för min prestation. Så blev lite planer för nästa helg gjorda. Ska bli skönt att lämna stan lite och tänka på andra bekymmer. Kvällen avslutades med att jag blev yr och svimfärdig så då gick jag hem. När jag landat i min säng ringde telefonen och jag fick ett skamligt förslag.

Jag gillar skamliga förslag. Det finns något härligt med det på något sätt. Jag tackade artigt nej till förslaget och somnade gott. Vaknade tidigt och var precis lika yr och svimfärdig som kvällen innan. Nu när jag ätit och druckit är jag fortfarande snurrig, så det blir nog soffläge för mig ett tag. Förkylning i huvudet kanske?!

En reaktion till “Jag borde få ett pris eller nåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *