Var en sväng på torget

Kom hem med en löpsedel. Inte för att jag vet vad jag ska ha den till. Visst håller jag på Malmö och är otroligt glad för segern, men löpsedeln kommer nog ligga i en låda några år innan den slängs. Om inte nån av er vill ha den? Säg till så fixar jag den till er.

Det var i alla fall kallt på Stortorget. Och mäktigt. Gonza, Timbuktu och han som sjunger hymnen (jag vet jag borde i alla fall orka ta reda på hans namn…). Han sjöng hymnen live när spelarna kom upp på scen. Gåshud? JA Tappad känsel i tårna? JA Kanske lite vattniga ögon för att det var så fint? Erkänner motvilligt… Ja, jag är lite blödig när det gäller sport ibland, men alla är så glada tillsammans och målen visades och tifona visades och alla sjöng och hoppade.

När jag var en ispinne cyklade jag hemåt. Min klädsel var inte riktigt planerad då jag bara skulle förbi snabbt efter jobb och blev stående en timme. Nu har jag spenderat ett par timmar under täcket i soffan och har fortfarande inte tinat. Nu dricker jag te, sen ska jag sova och någon gång innan tolv imorgon ska ytterligare 3000 tecken ha skrivits på min essä. Otroligt tråkig info, men så är det just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *