Svar på kommentar

Fick en kommentar av None förut:

”Tycker du verkar sjuk ofta, kanske ska kolla upp det? Och var lite mer positiv i bloggen så blir den roligare att läsa.”

Du har rätt i att jag är sjuk ofta. Lite febrig, krasslig, trött, magont osv. Jättegulligt att du bryr dig, men jag går redan hos läkare. Idag besökte jag min nya läkare i Malmö för första gången. Att bara dålig ofta tär lite på min ork och därför har det tagit ett tag innan jag orkat ta tag i det igen. Jag har nämligen i flera år varit på dussintals undersökningar och får olika svar varje gång. Men jag försöker se positivt på det hela och det är väldigt sällan jag låter det påverka jobb och skola. Trots att det kanske inte alltid går igenom i skrift.

Just nu är jag inne i en jobbig period med mycket ont och framförallt mycket stress och har lite svårt att vara positiv när det mesta jag har inom mig inte är positivt. Sen så kan jag tycka att det finns en del glädje i bloggen också, men det är ju en smaksak. Däremot får du gärna ge mig tips på vad du vill läsa om. Skriv en kommentar och säg vad jag ska skriva om.

Det gäller er alla. Vill ni läsa om något speciellt är det bara att skriva en kommentar så ska jag göra mitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *