Söndagen som heter Grå

Efter en första plågsam timme på jobb igår kom jag igång och magen var förträngd. När vi städat klart framåt kvällen, gick jag hem för en snabb dusch med mat (alltså jag åt inte samtidigt som jag duschade) sen gick jag hem till fina Emma och Erik. Med mig hade jag onyttigheter i form av läsk och chips. Vi såg Melodifestivalen och spelade piratspel. Jag och Emma blev utklassade av Erik. Trots det hade jag världens mysigaste lördagskväll.

Idag är allt grått. Jag hade hoppats på lite sol och en långpromenad. Istället är allt grått, jag är uttråkad, rastlös och inte alls sugen på något. Har lite ångest över diskberget och dammtussar jag inte är sugen på att ta tag i. Däremot så klarar jag inte av att ha stökigt och smutsigt längre. Tvärtom var jag som ung, då kunde jag inte bry mig mindre om smuts och stök.

Idag saknar jag lite sällskap kanske. Någon att strosa med, samtala lite då och då med och titta på i smyg. I brist på denne någon får jag bestiga diskberget själv och dansa med dammsugaren och kanske gå ut med hörlurar som sällskap. Men det är inte fy skam det heller; en söndagskväll med Sophia i ett nystädat hem och kanske även med nylagad mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *