Inte alls som planerat

Jag somnade på soffan. Var helt utslagen i 1,5 timme. Nu vaknade jag alldeles jättehungrig, så jag ska göra mat. Ska göra min världens bästa soppa. Tänker berätta för er nu hur man gör, så kan vi äta samma idag fast på olika håll. Bra va?!

Först kokar jag upp potatis och morötter, som är skurna i lagom små bitar. Därefter lägger jag ner potatis och morötter i en stor kastrull/gryta tillsammans med lök, tomat och vit fisk. Fyller på med vatten, öser i buljong, sambal oelek, lite grädde/creme fraiche. Lite vad man har hemma och vill ha i soppan. Det är bara att slänga i det man vill, jag funderar på rödbetor idag så får jag kanske en rosa soppa. Så låter man det puttra en liten stund och sedan njuter man av den lite spicy fisksoppan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *