En bitter eftersmak

Det har varit en bra helg. Kul att återvända, träffa gamla goingar, dra på sig studentoverallen, sjunga studentsånger och annat skoj. Men på något sätt med en bitter eftersmak. Jag minns varför jag lämnade och jag minns vad jag saknar. Och just nu, vill jag bara hem. Till min lägenhet i Malmö. Det kan vara för att jag har sju timmars resa framför mig, det kan vara för att det är söndag. Det kan också vara för att jag kanske hade för höga förväntningar om vissa saker. Det kan vara för gamla minnen jag inte vill minnas. Det har varit en toppenhelg, på alla sätt och vis, men med en bitter eftersmak.

En reaktion till “En bitter eftersmak

  1. VÄLKOMMEN HEM!!
    Vill höra allt, vi kanske hinner med en promenad i em/kväll, jag jobbar natt så jag sover typ till 5 sen e jag all yours om du vill, kanske en promenix till Willys?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *