En tråkig spelkväll

Igår blev det spelkväll igen. Men det var jättetråkigt. Alltså, vi hade en himla trevlig kväll och det var en bra kväll, men spelandet var tråkigt. Vi spelade TP, problemet var att de flesta skrek och pratade hela tiden istället för att spela. Så när man väl fick en fråga var det svårt att lyssna och tänka och det förstör liksom hela spelgrejen för mig (och antagligen för de andra med). Vi enades alla om att det var tråkigt att spela och slutade. Sen ville Christian gå hem kvart i elva, men han blev mutad med guitar hero för att stanna kvar, hahha.

Jag var sugen på att dansa och mina fina trelleborgare skulle till Malmö och dansa. Men precis när jag ställt in mig på sängen och sminkat av mig så ringer Emma. Och inte tusan ställer jag och sminkar om mig klockan ett på natten, så jag somnade gott istället. Får ta och dansa en annan dag, kanske i vardagsrummet med dammsugaren. Och trots en flaska vin igår så vaknade jag pigg, så idag ska jag utföra nyttigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *