Det här är orättvist

Här ligger jag i sängen, alldeles ynklig och sjuk och ser att det ska vara sommar hela veckan. Meh! Detta har vi inte kommit överens om. Det är orättvist!!

Förresten jag fryser. Alldeles kall är hela jag, trots raggsockar, långärmat och duntäcke. Ska det vara så här? Öronen tjuter och jag mår illa. Mina symptom blir bara fler. Kanske att jag behöver en doktor House. För min sjukhet är inte att leka med. Okej… Jag ska sluta tjata om att jag inte mår bra, att jag är sjuk. Ska dricka mitt honungste och kanske se ett avsnitt av House M.D. för morgontv är inget att hänga i julgranen kan jag tycka.

Om ni vill bli min sköterska eller kanske bara sällskap. Skicka ett sms först, så lovar jag att svara när ni ringer.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *