Jag är sjuk

Min hals är svullen och ond. Ögonen rinner, öronen värker och näsan är täppt. Bröstet är tungt och ömmar, min andning känns tung. Men det värsta av allt, ja kan inte sova… Totalt tre timmars sömn har jag lyckats skrapa ihop inatt. Eller nej, det är nog inte värst. Värst är att jag inte kan svälja och knappt kan prata för halsen gör så jäkla ont. På andra plats kommer sömnen. Jag är yr, öm och ond. Känner mig inte direkt sexig nu. Var är mamma och tar hand om en när man behöver det? Eller bara nån… Nån som kramas lite, pillar lite i håret, sätter på en film och kommer med honungste. Nu får jag leka doktor med mig själv, spana efter halsfluss (vi hoppas på att jag inte hittar något av dess slag) och ordinera mig själv sträng vila idag. Just ja! Telefonen sätter jag på ljudlös och svarar endast om jag verkligen vill, alltså om jag gillar dig väldigt mycket och jag kan få ett –Naaaaw stackars gumman…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *