Istiden på soffan

Vid ett masade jag mig ur sängen, stapplade till Konsum och köpte en fryst soppa som smakade vatten. Resten av dagen har jag spenderat på soffan, huttrandes. Mössa på huvudet, lite nonchit som Nils Karlsson Pyssling, alldeles för mycket kläder och inbäddat i ett täcke har jag legat och skakat av köld. Självklart har Marilyn och Elvis vakat över mig hela dagen lång. Mina kläder gör ont. Låter det rimligt? Att bästa mjukiskläderna plötsligt gör ont. Jag längtar tills imorgon, för då är jag frisk. Det har jag bestämt.

Förresten budgivningen på min lägenhet har stannat. Jag är galet nöjd med resultatet och ska kika lite på en viss lägenhet i Malmö när jag åker ner nästa vecka. Kanske blir riktigt bra detta. Men först ska jag skriva papper med köparen, här ska inte jinxas något. Better safe that sorry…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *