Bara lite halvdöd

Ligger gömd bakom mitt randiga täcke i soffan och kikar lite på tv:n. Dagen var liksom längre än väntat och det är mitt eget fel. Ska berätta för er om hur fantastiskt korkad och envis jag kan vara.

Jag klev upp och åt frukost vid sju idag. Så gjorde jag mig i ordning satt vid datorn med kaffet och vandrade sedan till sjukhuset. Där fick jag vänta länge och sedan tog de MASSA blod från mig. Fem rör för att vara mer exakt. Därefter gick jag direkt till jobb och förberedde lunchen och lunchrusningen. Vid tvåtiden började jag känna mig väldigt matt, yr och illamående. Envisa och korkade jag kämpade vidare. Jag tänkte inte ens så långt att en läsk hade tillfälligt hjälpt mig, nej nej korkad var det här. Strax efter tre var det äntligen min tur att äta efter åtta timmar utan mat och med en massiv blodförlust. (Okej, inte massiv, men är mer dramatiskt så.) Kroppen blev lätt chockad av mat och återhämtade sig inte riktigt, så nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Med det sagt: Godnatt och sov gott, för det tänker jag göra nu. Och var lite klokare än mig, hahha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *