vill, men ändå inte…

Bröt kontakten med en person igår, för ett tag. Sa att jag måste tänka på mig själv och inte träffa han på ett tag. Jag tror att det är rätt för mig att göra, men vet inte om det är det jag vill göra. Funderade nyss på varför han inte svarade på mitt sms igår, men antar att han respekterar mig och min önskan. Men vet fortfarande inte om det är det jag vill. Är det rätt att gå emot vad jag kanske vill för vad som kanske är bäst för mig? Skydda mig själv? Vara en bra vän? Jag får dåligt samvete när jag sätter mig själv först, det händer inte så ofta och nu känns det som att det är på tiden. Vilket jäkla dilemma! Ingen aning hur det ska lösas, får vänta och se. Synd bara att jag har dåligt tålamod gällande just sånt här… Usch! Ska dyka ner i arbetet här och tänka på annat ett tag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *